streda 19. decembra 2012

Vinšujeme požehnané Vianoce

Vianoce by mali byť vraj o pokoji. Je to čas, kedy by sme si želali, aby na Štedrý večer tíško padal sneh, deti od napätého očakávania ani nevedia zaspať a my dospelí chceme na chvíľu zabudnúť na všetok ten stres.

Čím sme starší, tým viac chápeme, že skutočný dar nespočíva v tom, čo dostaneme pod stromček, ale v možnosti byť v blízkosti niekoho, na kom nám záleží.

Je zvláštne, že najvýznamnejšie sviatky sú v decembri. Dni sú krátke a noci temné, jar sa zdá byť nekonečne ďaleko. Teraz prichádzame domov a sme vďační za teplo a prítomnosť vlastnej rodiny. V najtmavšej časti roka slávime Vianoce, ktoré sú o nádeji a blízkosti. Užívame si ich aj preto, že sme sa počas roka nadreli, tvrdo sme pracovali a teraz môžeme na chvíľu vypnúť a zaslúžene si vychutnať trochu oddychu v kruhu najbližších.

Za Business Success želám práve tento pokoj a tichú radosť všetkým našim zákazníkom, poslucháčom seminárov a priateľom, nech máte požehnané sviatky a úspešný štart v roku 2013!

Pavol Timko
a tím pracovníkov
Business Success


PS: Najkrajší darček sme dostali nedávno, keď na stretnutiach mi niektorí majitelia firiem povedali:
“Nebyť Business Success, naša firma by už neexistovala...”
“Od vlaňajšieho novembra, keď som bol na Motivačnom seminári, mám opäť elán do práce a teším sa zo svojej firmy každý deň...”
“Vďaka vám máme dnes 350 ľudí, sme v štyroch krajinách a ideme expandovať ďalej...”

Možno od nás budete počuť jednu jedinú vetu, ktorá úplne zmení váš pohľad na svet. Možno dostanete počas dlhej doby veľa užitočných dát a rád, vďaka ktorým môžete lepšie prosperovať. V roku 2013 urobíme všetko preto, aby ste mali lepší dopyt, viacej predávali a ak to bude tak, pomôžeme vám to zorganizovať. Pre toto existujeme, pre toto pracujeme a snažíme sa slúžiť.


1 komentár:

  1. Ďakujem za krásny vinš, Pali - byť v blízkosti niekoho, na kom mi záleží, je skutočne nádherný darček ✿ ✿ ✿
    Verím tomu, že aj v roku 2013 urobíš všetko tak, aby platilo to, čo doteraz - presne podľa hlavnej myšlienky Business Success:
    "Váš úspech je náš biznis!"
    Veľa šťastia....♫ ♫ ♫ ♫

    OdpovedaťOdstrániť